tiistai 26. tammikuuta 2016

Dimangei

Mulla on nykyää tosi kova sisustus innostus. Koko ajan kotona siirtelen ja asettelen kaikkea uudestaan ja sommittelen kaikkea. Keksin uusia sisustus ideoita ja mitä haluun minnekkin.

Tossa joku aika sitte vähä selailin ebaysta kaikkea pientä sisustus tuunaus juttuja.
Oon ollu pienenä tosi kova tekemää kaikkea askartelua ja käsityö juttuja.
No moneen vuoteen en oo kyllä mitään oikeen tehny ite. Ehkäpä se innostus taas kumpuaa, kun on aikaa. Haluisin taas oppii kutomaa puikoilla kaikkea. Tein joskus pienenä hirveesti kaikkea neulomis juttuja. Ehkä mä siihenkin saan vielä innostuksen ja palaa muistiin kaikki tekniikat.

Päädyin siis tilaamaan ebaysta semmosta timantti nauhaa ja eilen se tipahti postiluukusta. Tänään siis pääsin vähän tuunailemaan juttuja.Ainoo mitä tarttin noiden kyhäämiseen oli toi timanttinauha, kakspuoleinen teippi ja sakset.

Ekana tein noihin teko kukkien ruukkujen ympärille, koska niihin ei olla ostettu mitää ruukkuja vaa ne on noissa muivisissa ollut kokoajan nii on vähä kökön näköset ollut.

Leikkasin vaan nauhasta sopivan pätkän ja päihin kakspuoleista teippiä ja ruukun taakse kiinni. Maailman helpointa!


Näinkin helpolla sai just kivan näköset !


Seuraavaks tein perusmustan pöytä lampun varjostimeen.Toi nauha sattu olee just sopivan levynen tohon lamppuun!


Taas sama juttu, sopiva pätkä ja kakspuoleisella teipillä vaan kiinni varjostimeen.
Lamppu on ihan kuin uusi.
Kynttilän jalat sai osakseen myös pikku muutoksen. Myös valkoseen kukkaruukkuun jossa on tommonen iso teko orkidea niin vielä laitoin lopun pätkän, 
Suunnilleen metrin mittanen pätkä tota yhteensä oli. Ei hirveen paljoo kyllä sitä riittäny.
Onneksi saa tilattua lisää. Näillä ainakin pääsin alkuun. Katsotaan jos keksin johonkin muuhun vielä koristella.

Vähän mietin jos tekisin makuuhuoneen verhoihin semmoset lenkit. Miksi niitä nyt sitte kutsutaan. Vielä en ihan tiiä teenkö, mut katsotaan mitä keksin.

Mitäs tykkäätte ? 
Sopivasti vai liikaa ?


Pitää vielä kuvailla valosalla missä noi kaikki meidän kodissa tällä hetkellä on niin näkee vähän paremmin kokonaisuutta. 

Muita sisustusjuttuja mitkä on vähän kesken, on sohvan uusiin koristetyynyihin sisustyynyjen hankinta. Ei satu olee vapaana sopivan kokosia.
Sitten ois oottamassa semmonen 50x70cm kokonen juliste meidän raskauskuvasta jonka meidän tuttu valokuvaaja on ottanut. Siihen pitäisi löytää sopivat kehykset ja saada se sitten seinälle.

<3 A

2 kommenttia: