maanantai 25. tammikuuta 2016

RV 38+0

Tänään enää pari viikkoa laskettuun aikaan.
Oikeesti nyt ollaan jo ihan loppusuoralla ja pikkunen voi syntyä milloin vaan. Mä toivoisinkin, että syntyis nyt ihan lähipäivinä. Ei vaan malttais odottaa yhtää enää.

Sairaalakassin pakkasin jo muutama viikko sitten jotenkuten valmiiksi. Huomena ajattelin vielä katsoa tarkemmin kassin sisällön ja lisätä sinne vielä mitä nyt pystyy näin etukäteen lisäämään. 
Onneksi meiltä ei oo pitkä matka sairaalalle, että jos tuleekin äkkilähtö ja ei kaikkea kerkeä ottaa mukaan niin voi tuo mies sitten käydä tarvittavat aina hakemassa.

Huomena ois taas neuvola, jossa katsotaan taas kaikki perushommat mitä joka kerta.
Vauva on ollut oikeestaan koko raskausajan pää alaspäin. Viime neuvola käynnillä oli jo laskeutuneena ihan lantioon, ettei saanut neuvolatäti enää vauvan päätä liikuteltua.

Sen kyllä yöllä huomaakin, kun vessaan on herättävä vähintään kaks kertaa yön aikana.
Samoin lantiossa ja alavatsassa tuntuu painetta ajoittain.
Yöllä on vaihdettava puolelta toiselle vähän väliä, kun puutuu aina toinen puoli.
Muutenkin uni ei ole enää mitään hyvää, vatsa on niin raskas ja painava niin hyvän asennon löytäminen on melko työn takana toisinaan.
Päivisin huomaan myös olevani väsyneempi ja haukottelen pitkin päivää pari tuntia heräämisen jälkeen. 

Edelleenkään mulla ei oo mitään kipeitä supistuksia ollut. Lähinnä harjoitussupistuksia jossa vatsa vaan kovettuu. Nekin hyvin epäsäännöllisesti tulee. Välillä yhtäkkiä ihan levossa ja välillä jos liikkuu enemmän, kumartelee tai nostelee jotain. 

Tunne on kyllä semmonen, ettei tällä pikkusella tunnu kiiire olevan ja viihtyy vielä täälä masussa useemman viikon. Vauva on hyvin aktiivinen päivittäin, eikä tarvitse ainakaan miettiä onko liikkunut.
Välillä saan ihan sätkyjä, kun toinen potkii ja mönkii niin kovasti.
<3

Tämän päivän masu kuvat.

<3 A

2 kommenttia:

  1. Hah muistan miten mäkin pakkasin sairaalakassia ja otin kaiken mahdollisen mukaan..sit taisin osastolla kerran avata sen että saan puhelimen laturin :'D mutta vesipullo on tarpeellinen, kun imetys alkaa on ihan mieletön jano koko ajan ja siellä on vaan sellasia pieniä vesikuppeja :) tsemppiä loppuraskauteen ja synnytykseen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh voi ei :D no se voi olla mulla sama juttu.. Kiitos vinkistä tota en ollu tullukkaa ajatelleeks, se pitää pakata vielä ! :) Kiitos kovasti <3

      Poista